Dernekpazarı’nda Cumhuriyetin 91. Yıl Kutlamaları Yapıldı
Cumhuriyetin 91. Yılı kutlamaları Dernekpazarı’nda sabah saat 9.30 da Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulü ile başladı.

Kutlamalara Saat 10.30 da Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde, saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle devam edildi.
Kaymakam Selim Erkovan, Garnizon Komutanı Bayram Yasin ve Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık tan oluşan komite halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Kaymakam Selim Erkovan ‘ın Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasından sonra şiirler okundu.
Ana Okulu Öğrencilerinin gösterisini ,Atatürk İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Cumhuriyet konulu mini tiyatro gösterisi takip etti.
Eğitim Kurumları arasında düzenlenen “Cumhuriyet Koşusunda Birinci-Muzaffer Erdoğan-ikinci Mehmet Eraslan-üçüncü, Furkan Kaldırım’ın ödülleri Milli Eğitim Müdürü Cevdet Hacıbektaşoğlu tarafından verildi. Ödül töreninden sonra resmi geçitle bayram kutlamaları sona erdi.